Afsluiting seizoen 2022/2023

Zaterdag 8 juli hebben we het seizoen afgesloten met de jaarlijkse clubkampioenschappen en club BBQ. Het waren speciale kampioenschappen, want ook leden van diplomazwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen deden mee! Tijdens de wedstrijd in de ochtend zijn er veel mooie resultaten behaald en zijn er volop foto’s gemaakt. (Zie ook: onze fotopagina.) In de avond was, naast het gezellig samenzijn bij de BBQ, ook de uitreiking van de clubkampioenschappen. We willen graag de winnaars feliciteren met het worden van clubkampioen!

Ook hebben we afscheid genomen van Kay. Graag willen we Kay bedanken voor wat ze allemaal heeft gedaan voor onze club in de afgelopen 5 jaar. De tijd is voorbij gevlogen. Veel geluk in Spanje en we hopen je snel weer te zien.

We willen graag iedereen bedanken voor de aanwezigheid en wensen jullie een fijne vakantie.
Tot de start van het nieuwe seizoen!