Op zaterdag 19 september houdt ZPCH een grote open dag. Wil je kennismaken met waterpolo, wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen of vaardigheidszwemmen? Geef je dan snel op en doe mee met onze clinics!

  • Datum: Zaterdag 19 september
  • Tijd: 14.00 -16.00 uur
  • Sportcomplex Koning Willem Alexander
  • Deelname is gratis

Vanwege de veiligheidsmaatregelen rondom de Corona is het alleen mogelijk om deel te nemen aan de clinics na inschrijven. Inschrijven kan door op de button te klikken van jouw sport naar keuze.

Je maakt je keuze voor één sport. Maar zie je tijdens de open dag een sport die je veel leuker vindt, dan is het natuurlijk mogelijk om te wisselen.

Synchroonzwemmen

Ben jij een echte waterrat? En vind je dansen, turnen en ballet ook zo leuk? Dan is synchroonzwemmen voor jou een perfecte sport. Synchroonzwemmen is mooi om naar te kijken, maar nog veel leuker om zelf te doen. En als je denkt dat synchroonzwemmen alleen voor meisjes is, dan heb je het mis. Wij gaan komend seizoen starten met een speciaal traject voor jongens.

Schrijf je in voor de open dag (groep 2 t/m 8) op 19 september via deze button.

Wedstrijdzwemmen

Ben jij een echte waterrat? Altijd in het zwembad tijdens de vakanties? Heb je net je zwemdiploma’s gehaald of heb je juist een tijdje niet meer gezwommen en ook zo onder de indruk van de prestaties van Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman? Kom dan eens wedstrijdzwemmen!

Training, techniek, beheersing van zwemslagen, conditie, start en keerpunten. Dit heb je allemaal nodig om te kunnen wedstrijdzwemmen! Na het behalen van je zwemdiploma kun je een proefles volgen. Zodra je de basis beheerst  kun je meedoen met wedstrijden. ZPCH neemt deel aan wedstrijden op alle niveau’s.

Schijf je in voor de open dag op 19 september via deze buttons. Maak een keuze uit basisonderwijs op voortgezet onderwijs.

Vaardigheidszwemmen

Wil jij graag een keer komen proberen wat voor leuke dingen je nog meer kan leren in een zwembad dan schoolslag of borstcrawl, kom dan zaterdag 19 september kijken bij ZPCH. Op deze dag kan je kennis maken met survival zwemmen, snorkelen, wereldslagen, zwemvaardigheid, waterpolo en synchroonzwemmen. Van al deze onderdelen kan je aparte diploma’s halen, in totaal met 19 stuks!

Waterpolo

Waterpolo is een geweldige teamsport in het water, waarbij het de bedoeling is om, met behulp van een combinatie van zwem- en baltechniek, tactiek en een hoop uithoudingsvermogen, vaker te scoren dan de tegenpartij. Een team bestaat uit 6 veldspelers en een keeper, het veld beslaat het hele zwembad (25 meter).