Activiteiten

Naast veel trainen doen we ook altijd wat leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Funkamp, sinterklaastraining, nieuwjaarsborrel, aanloopdag, sponsorzwemmen en een seizoensafsluiting.

Hieronder staat de activiteitenkalender voor de afdeling Synchroonzwemmen . Deze wordt regelmatig ge-update, dus neem hier regelmatig een kijkje om te kijken of je niets leuks mist!

DatumActiviteitVoor wieWaarDeelnemen
2 t/m 4 septFUNkampIedereenVierhoutenInschrijving gesloten
7 septPasavondIedereenSKWA

Crazy ZPCH Sporters Ochtend

Op zondagochtend 14 februari hadden we een Crazy ZPCH ochtend voor alle sporters. Eventjes plezier met gekke opdrachten als ‘sla een ei stuk op je hoof’ of ‘ga met je kleren aan onder de douche staan’. Alle opdrachten werden thuis uitgevoerd en moest bewezen worden met een foto of een filmpje. Een compilatie van deze leuke foto’s en filmpjes kun je zien in de After Movie.

Crazy Vrijwilligersavond

Op Vrijdag 5 februari was er voor al onze vrijwilligers een spannende Pubquiz georganiseerd. Een spannende strijd met vragen over o.a. olympische spelen, filmposters, cryptische techniekfiguren, stadions, algemene kennis, zwembaden en muziek. Iedereen die meedeed heeft een overheerlijke snackbox thuisbezorgd gekregen. Een mooie waardering voor alle vrijwilligers die altijd voor ons klaarstaan.

Bootcamp

Op zaterdag 9 januari waren onze aanloopjes super fanatiek. Onder leiding van trainsters Jettie, Iris, Ninthe en Noortje hebben ze een bootcamp van anderhalf uur gedaan. Wat een bikkels, want ondanks het zonnetje was het behoorlijk koud. Maar zonder mopperen hebben ze allemaal meegedaan.

Fotoshoot Renata Jansen

Op zaterdag 12 december hadden we een hele leuke fotoshoot van sportfotograaf Renata Jansen. Alle sporters gingen individueel op de foto en eindelijk konden onze mooie uitvoeringsbadpakken weer eens gebruikt worden. Ook is er van elke groep een teamfoto gemaakt. Voor de meeste van onze sporters was dit een hele nieuwe ervaring. De foto van Noortje is een preview. Later volgens meer foto’s.

Sinterklaas training

Op vrijdag 4 december stond de training van de aanloop in het teken van Sint en Piet. Leuke spelletjes, oefenen voor de fotoshoot, en lekker spelen. Als verrassing hadden de pieten nog een zak gebracht met chocoladeletters. Voor alle sporters en voor de coaches was er een heerlijke chocoladeletter met een gedicht erbij.

Onderlinge wedstrijd 28 november

Op zaterdag 28 november hebben we een onderlinge wedstrijd gehouden. Na een hele lange periode geen wedstrijden zwemmen was het fijn om ergens voor te trainen en weer een beetje wedstrijdervaring op te doen. Bijzondere aan deze wedstrijd was dat we de regeltjes een beetje los konden laten. Na elk figuur konden de sporters in gesprek met de juryleden om te horen waarom een bepaald cijfer gegeven was en wat ze kunnen doen om verder te verbeteren. Een leuke en leerzame ervaring. De uitslag van de wedstrijd staat hier.

Sporters age 2 in gesprek met de juryleden

Open Dag 19 september

Op de open dag hebben zo’n 20 jongens en meisjes meegedaan met synchroonzwemmen. Het was een gezellige middag!

Kijk op ons YouTube kanaal voor een filmpje van de Open Dag op 19 september

SportFair 13 september

Het was gezellig druk op de SportFair. En we hebben veel potentiele leden aangesproken.

FUNkamp

Het allerleukste weekend van het hele seizoen is altijd aan het begin van het seizoen. Met bijna de hele afdeling hebben we een gezellig weekend zonder zwemmen. Maar wel met heel veel andere activiteiten.

Kijk op ons YouTube kanaal voor impressie van ons FUNkamp 2020 in het Wilde Westen!