Synchroonzwemmen is leuk om naar te kijken. Maar nog veel leuker om zelf te doen. Wij zijn altijd op zoek naar jongens en meisjes die houden van zwemmen, dansen en turnen. Geef je nu op voor gratis proeflessen en ervaar zelf hoe leuk het is. Je mag 4x gratis meedoen voor je hoeft te beslissen.

Wij zijn vooral op zoek naar jongens en meisjes tot 10 jaar. De reden hiervoor is dat deze leeftijd nog kan doorstromen naar de wedstrijdgroep. Ben je ouder dan kun je altijd komen proefzwemmen. Wie weet vind je het leuk en leer je heel snel. We hebben een regioploeg die vooral zwemt voor plezier en niet voor deelname aan wedstrijden. Dus er zijn altijd mogelijkheden. Wij hebben geen synchroonzwemmen voor beginnende volwassenen. 

Op 2 september van 13.00 tot 15.00 uur maak je in het SKWA kennis met verschillende zwemsporten, waaronder ook synchroonzwemmen. Kom gezellig langs en ervaar zelf hoe leuk het is. 

In november, februari en april kun je op de woensdag van 17.30 – 18.30 uur zelf ervaren hoe leuk synchroonzwemmen is. Alle lessen zijn in het SKWA in Hoofddorp. Je volgt 4 weken achter elkaar een les en aan het einde kun je al een kleine uitvoering zwemmen. Zeker weten dat je nooit meer anders wil. Geef je op via de site HA!meer door op onderstaande button te klikken. 

Meer informatie

Heb je vragen over de trainingstijdencontributiewedstrijden etc. De meeste informatie vind je op onze website. Maar je kunt ook altijd contact met ons opnemen via de mail: commissie@sz.zpch.nl