Om de afdeling synchroonzwemmen soepel te laten verlopen zijn veel vrijwilligers actief. Hieronder vind je de diverse commissies en taken en natuurlijk de contactgegevens.

Commissie

De commissie synchroonzwemmen bestaat uit een aantal personen. Daarnaast zijn er nog een aantal vacatures die we graag ingevuld zien. Je bereikt de commissieleden via het mailadres: commissie@sz.zpch.nl.

VoorzitterMaarten Neerincxcommissie@sz.zpch.nl
PenningmeesterEelco RIghartscommissie@sz.zpch.nl
SecretarisYvonne van Stratencommissie@sz.zpch.nl
Technisch kaderSam Kolletrainers@sz.zpch.nl
CommunicatieEsther de Heijcommissie@sz.zpch.nl

Kader

ZPCH heeft een flink aantal trainers, hulptrainers en hulpouders die 1 of meerdere keren per week de training verzorgen. Dit kader wordt aangestuurd door de technische commissie. Je bereikt de trainers via het mailadres: trainers@sz.zpch.nl. Regelmatig volgt ons kader workshops, clinics of cursussen om de kennis up-to-date te houden.

Technische commissie Sam Kolletrainers@sz.zpch.nl
Technische commissie Esther de Heijtrainers@sz.zpch.nl
Technische commissieMartijn Koekkoektrainers@sz.zpch.nl
Technische commissie Femke Vostrainers@sz.zpch.nl

De afdeling synchroonzwemmen kan altijd train(st)ers gebruiken. Heb je interesse? Neem dan contact op met de commissie.

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat houdt zich bezig met het inschrijven van wedstrijden. Je bereikt het wedstrijdsecretariaat via het mailadres wedstrijdsecr@sz.zpch.nl.

Inschrijvingen aanloopJettie Kleinwedstrijdsecr@sz.zpch.nl
Inschrijvingen wedstrijdgroep Isabelle de Grootwedstrijdsecr@sz.zpch.nl

Activiteitencommissie

Onze activiteiten worden georganiseerd door de activiteiten commissie. Je bereikt de activiteitencommissie via het mailadres activiteiten@sz.zpch.nl

lidMarianne Hokkeactiviteiten@sz.zpch.nl
lidEsther de Heijactiviteiten@sz.zpch.nl
lidSam Kolleactiviteiten@sz.zpch.nl

Vertrouwenscontactpersoon

Is er iets wat je graag wil bespreken, maar liever niet met iemand binnen de afdeling. Neem dan contact op met de vertrouwenscontactpersoon. Je bereikt de vertrouwenscontactpersoon via het mailadres: vcp.zpch@gmail.com

Officials

Tijdens wedstrijden zijn veel vrijwilligers nodig. Zonder deze vrijwilligers is het houden van wedstrijden niet mogelijk. Deze vrijwilligers moeten geleverd worden door de deelnemende verenigingen. Er zijn taken als oplezers en voorstarters die zonder kennis en opleiding uitgevoerd kunnen worden. Maar er is ook veel behoefte aan taken als jurylid, scheidsrechter, computermensen etc. waar een kleine opleiding voor nodig is. Heb je interesse om te helpen? Neem dan contact op met Jettie Klein via de trainersmailbox.. Er is vast een taak die bij je past.