Commissies

Om de afdeling synchroonzwemmen soepel te laten verlopen zijn veel vrijwilligers actief. Hieronder vind je de diverse commissies en taken en natuurlijk de contactgegevens.

Commissie

De commissie synchroonzwemmen bestaat uit een aantal personen. Daarnaast zijn er nog een aantal vacatures die we graag ingevuld zien. U kunt de commissie benaderen via het mailadres commissie@sz.zpch.nl.

VoorzitterHans-Peter Reijnencommissie@sz.zpch.nl
PenningmeesterJeroen Hokkecommissie@sz.zpch.nl
SecretarisVacaturecommissie@sz.zpch.nl
Afgevaardigde kader trainers@sz.zpch.nl
Algemeen lidEsther de Heijcommissie@sz.zpch.nl
Algemeen lidYvonne van Stratencommissie@sz.zpch.nl

Kader

ZPCH heeft een flink aantal trainers, hulptrainers en hulpouders die 1 of meerdere keren per week de training verzorgen. Dit kader wordt aangestuurd door de technische commissie. U kunt de trainers benaderen via het mailadres trainers@sz.zpch.nl. Regelmatig volgt ons kader workshops, clinics of cursussen om de kennis up-to-date te houden.

Technische commissie Jettie Kleintrainers@sz.zpch.nl
Technische commissieEsther de Heijtrainers@sz.zpch.nl
Technische commissie Vacature

De afdeling synchroonzwemmen kan altijd train(st)ers gebruiken. Heb je interesse? Neem dan contact op met de commissie.

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat houdt zich bezig met het inschrijven van wedstrijden. U kunt contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat via het mailadres wedstrijdsecr@sz.zpch.nl.

Inschrijvingen aanloopVacantwedstrijdsecr@sz.zpch.nl
Inschrijvingen wedstrijdgroep
en regiogroep
Vacantwedstrijdsecr@sz.zpch.nl

Activiteitencommissie

Onze activiteiten worden georganiseerd door de activiteiten commissie. Je kunt de activiteitencommissie bereiken via het mailadres activiteiten@sz.zpch.nl

lidMarianne Hokkeactiviteiten@sz.zpch.nl
lidVacant 
lidVacant 

Officials

Voor het organiseren van wedstrijden zijn altijd veel vrijwilligers nodig. Zonder deze vrijwilligers is het organiseren van wedstrijden niet mogelijk. Deze vrijwilligers moeten geleverd worden door de deelnemende verenigingen. Er zijn taken als oplezers en voorstarters die zonder kennis en opleiding uitgevoerd kunnen worden. Maar er is ook veel behoefte aan taken als jurylid, scheidsrechter, computermensen etc waar een kleine opleiding voor nodig is.

Mochten er mensen zijn die interesse hebben om een steentje bij te dragen in de vereniging, dan kunnen ze contact opnemen met de commissie (commissie@sz.zpch.nl). Er is vast een leuke taak te bedenken die bij je past.

Vertrouwenspersoon

Vacant:

Wanneer er behoefte is een een gesprek met een vertrouwenscontactpersoon kun je contact opnemen met de KNZB: https://www.knzb.nl/knzb/vertrouwenscontactpersoon/