De clubkleding wordt gedragen tijdens alle wedstrijden en ZPCH activiteiten. Voor de aanloop is een T-shirt en een korte broek verplicht. Voor de wedstrijdgroep is ook het trainingspak, inzwembadpak en badmuts verplicht. 

ZPCH clubkleding

We hebben een mooie nieuwe clubkledinglijn. Bestel hier je Korte broek, T-shirt, trainingspak, rugtas en jas

Zwart badpak en witte badmuts voor wedstrijden

Tijdens wedstrijden is het verplicht om een volledig zwart badpak en een witte badmuts te dragen. Hierdoor zijn sporters niet herkenbaar en is de jurering zo eerlijk mogelijk. Het badpak mag geen strepen bevatten, maar wel een heel klein merkje. Ook de badmuts moet helemaal wit zijn en mag alleen een klein logo bevatten. 

ZPCH badpak en badmuts

ZPCH heeft eigen badpakken en badmutsen. Deze badpakken dragen we tijdens het inzwemmen bij wedstrijden en tijdens trainingen waarbij we ons als professioneel team willen presenteren. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van trainingen door een externe coach of wanneer er foto’s worden gemaakt. 

De verkoop van badpakken (€35,-) en badmutsen (€10) hebben we in eigen beheer. Stuur een mailtje met de naam van de sporter en de maat naar de commissie als je een set wil bestellen.