Clubkleding

De clubkleding wordt gedragen tijdens alle wedstrijden en ZPCH activiteiten. Voor de aanloop is een T-shirt en een korte broek verplicht. Voor de wedstrijdgroep is daarnaast ook het trainingspak, inzwembadpak en badmuts verplicht. 

ZPCH clubkleding

Op de clubkleding komen alleen ZPCH-logo’s. Ook al biedt de clubkledingwinkel het aan, we zetten geen namen of initialen op de clubkleding. Op de tassen mag wel een naam komen te staan. De tassen horen niet tot onze standaard clubkleding, maar mogen natuurlijk wel besteld worden.

Clubkleding kun je bestellen bij de clubkledingwinkel:

Zwart badpak en witte badmuts voor wedstrijden.

Tijdens wedstrijden is het verplicht om een volledig zwart badpak en een witte badmuts te dragen. Hierdoor zijn sporters niet herkenbaar en is de jurering zo eerlijk mogelijk. Het badpak mag geen strepen bevatten, maar wel een heel klein merkje. Ook de badmuts moet helemaal wit zijn en mag alleen een klein logo bevatten.

ZPCH badpak en badmuts

ZPCH heeft eigen badpakken en badmutsen. Deze badpakken dragen we tijdens het inzwemmen bij wedstrijden en tijdens trainingen waarbij we ons als professioneel team willen presenteren. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van trainingen door een externe coach of wanneer er foto’s worden gemaakt.

De verkoop van badpakken en badmutsen hebben we in eigen beheer. Stuur een mailtje met de naam van de sporter en de maat naar de commissie als je een set wil bestellen.

Mondkapjes

ZPCH heeft mooie groene mondkapjes. Alle sporters, coaches en vrijwilligers krijgen één mondkapje gratis. Heb je nog niet gekregen? Vraag ernaar bij één van de commissieleden.

Voor iedereen die een tweede mondkapje wil of voor al onze fans; de mondkapjes zijn bij de commissie te koop voor € 6,00. Stuur even een mailtje naar de commissie.

Trainingsmaterialen

Tijdens de trainingen wordt regelmatig gebruik gemaakt van diverse trainingsmaterialen. Deze materialen moeten zelf aangeschaft worden. Hieronder een aantal linkjes waar de materialen aangeschaft kunnen worden.