Hódmezövásárhely (Hongarije) – verslag

Een kleine afvaardiging is naar Hongarije geweest vorige maand. Op onze site komt een verslag met foto’s (!) uit Hódmezövásárhely, door onze lokale correspondent.

Laatste maand voor de Ledenwerfactie 2009!!!

Ook dit seizoen zijn we weer op zoek naar nieuwe leden.
Elk lid dat t/m december 2009 iemand WZ-lid maakt (die dit ook blijft tot einde van het seizoen) krijgt € 10,00 per nieuw lid. Bovendien krijgt degene die de meeste leden heeft aangemeld aan het einde van het seizoen een I-Pod Nano. NB: Zorg ervoor dat het nieuwe lid jouw naam op het inschrijvingsformulier zet, dan pas telt de aanmelding mee!

Heb je op school van iemand horen zeggen dat ie gaat stoppen met: ballet, voetbal, tennis, karate enzovoort???? Dan willen ze vast iets nieuws proberen en gaan zwemmen!
Vraag eens goed rond op school en bij je vriend(inn)en of ze ook willen zwemmen, jij weet
in elk geval al hoe leuk het is! 

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering – 10 december a.s.

Het is belangrijk dat je erbij bent, op deze vergaderingen kun je immers meebeslissen over het beleid van de vereniging en is de gelegenheid om vragen te stellen aan het bestuur. Als je mee wilt stemmen en je bent nog geen 18 jaar moet je je ouders meenemen om je te vertegenwoordigen.
Jullie en je ouders zijn van harte uitgenodigd vanaf 20:00u in de verenigingsruimte van het Spectrum.

Nieuwe Vertrouwenspersoon

Wij zijn heel blij dat Esther de Heij de taak van Betty heeft overgenomen als vertrouwenspersoon. Betty heel erg bedankt voor alle jaren dat je ons geholpen hebt!

Wat doet een vertrouwenspersoon eigenlijk zul je je wellicht afvragen?
Mocht er een keer iets zijn dat je met iemand van ZPCH in vertrouwen wilt bespreken of dat je ergens geen raad mee weet dan kun je je hart bij Esther luchten. Zij zal je dan proberen te helpen. Uiteraard kun je ook altijd bij je trainers terecht, dit is een extra optie.

Esther de Heij – 023-5630755

Grote clubactie loten – 100 loten verkocht

Er zijn weer zo’n 100 loten verkocht (en Sjaak heeft ze allemaal ingevoerd op de website), nu maar hopen dat er op een van de loten een prijs valt!
De winst voor de club is in elk geval binnen. Dank aan alle ‘gokkers’ ? voor hun bijdrage!

Incassorun gelukt!

Zoals jullie gezien hebben is de 1e helft van de contributie intussen afgeschreven.

Onze nieuwe bestuursleden Carla Mol (Ledenadministratie ZPCH) en Mary van Velzen (Penningmeester ZPCH) hebben hun vuurdoop erop zitten. Zij hebben samen met Peter en Cecile Oldenhof (ledenadministratie Wedstrijdzwemmen) de hele administratie binnenste-buiten gekeerd. Het was een flinke klus en we zijn blij dat het weer voor elkaar is!

Uitje 22 januari (wokken) 23 januari (minigolf), nu aanmelden!

Omdat het zo goed bevallen was afgelopen jaar, doen we het nog een keertje!
De Masters en de zwemmers van 1998 en eerder gaan ‘s avonds de 22e Wokken bij Hollywok in Hoofddorp om 19:00u. De zwemmers van 1999 en later gaan de 23e “glow-in-the-dark midgetgolfen” vanaf 11:00u in Aalsmeer. Eigen bijdrage is voor beide € 7,50.
Je kan je aanmelden en betalen bij Sjaak of Vera tot en met 10 januari!
PS Wokkers, dienen ook hun lengte door te geven!

Kledinglijn ZPCH

Heb je nog geen polo of ben je aan een nieuwe trui toe? Het ideale cadeautje voor onder de kerstboom!
Download dan het bestelformulier van onze site en lever het in bij Peter Eriks (Roosterbos 65, Hoofddorp). Als je vragen hebt neem even contact op met Peter Eriks via e-mail: pc.eriks@quicknet.nl.

2e ronde competitie

Afgelopen competitieronde is weer erg succesvol verlopen, we staan na 2 rondes 4e in het district en 23e landelijk! De 2e ronde eindigden we landelijk zelfs op de 18e plek.
Laat ik het zo zeggen, we hebben op dit moment een erg tevreden trainer ?. Hoe komt dit resultaat nu tot stand? We vroegen het Sjaak:

“Voldoende trots en eergevoel om te delen!
Ik ben heel erg tevreden over ons resultaat na twee rondes van de Nationale Zwemcompetitie. Het resultaat is veel beter dan vorig jaar na twee rondes.

Hoe komt dat? Er is geen eenduidige reden. Drie zaken kan ik benoemen, ten eerste hebben we dit seizoen de aanpak in de opbouw van de trainingen verder bijgesteld. Jullie – de zwemmers – zijn nu gewend aan deze aangepaste trainingen, er wordt goed getraind. Ten tweede zijn de eerste jongere zwemmers volledig door de ZPCH opleiding gegaan en ‘doen het goed’. Tot slot – niet onbelangrijk- : voor het eerst was de afgelopen ronde bijna iedereen inzetbaar voor de competitie, geen afmeldingen, zieken of blessures.

Kortom, we hebben een ploeg die een mooi resultaat kan neerzetten.

En behalve de zwemmers spelen in dit mooie resultaat zeker ook onze actieve leden een belangrijke rol, allemaal bedankt voor de inzet, hulp en adviezen. Ik hoop dat jullie net zo trots zijn, als ik dat ben! 

Maar opgepast, geen tijd om op de lauweren te gaan rusten. Als meer leden de club actief helpen wordt het niet een eenmalig resultaat. We hebben nog een hoop ideeën en zaken die aandacht nodig hebben, zoals het werven van nieuwe leden, nieuwe offcials voor de wedstrijden, organisatoren en helpende handen voor de slotavond, de Martin Winkler Bokaal en buitenactiviteiten (niet zwemmen gerelateerd), en natuurlijk sponsorwerving.
 
Aan alle lezers vanaf dit podium dan ook een oproep: Help actief mee, het is leuk, het is nodig en er is meer dan voldoende trots en eergevoel om te delen!”

Trainingen rondom de feestdagen

Even goed opletten! Rondom de feestdagen is de trainingskalender ietsje aangepast, check de site dus goed !!!

Namens de commissie wedstrijdzwemmen
Giel Hermans
023 – 89 233 55