3e ronde verenigingscompetitie: PRACHTRESULTAAT!!!

Afgelopen competitieronde is alweer fantastisch gegaan, we hebben het nog eens nagerekend, maar het klopt echt!
Ondanks ziekte van Roy Moison hebben we door wat schuifwerk (en flexibiliteit van Dennis Schlebaum) een score van 4007,33 behaald. Dat is 7 punten verbetering ten opzichte van de inschrijftijden!
Kijk zelf eens op www.zwemkroniek.com hoe we er voor staan. Dit is werkelijk een prachtresultaat!!!!!

Digitale uitnodigingen wedstrijden

Voor diegenen die nog altijd ‘old-school’ papieren wedstrijduitnodigingen ontvangen: Sinds vorig seizoen versturen we wedstrijduitnodigingen per e-mail.
Hartstikke handig! Je hebt ze altijd op tijd en ze kunnen niet in het zwembad of in je tas kwijtraken! Lijkt je dit ook wat?
Laat het Vera weten via email.

Cursus tijdwaarnemer: HELP!

Geen Speedo-klokkers = Geen Speedo-wedstrijd volgend seizoen!
Er dreigt een SCHRIJNEND tekort aan klokkers voor de SPEEDO wedstrijden te ontstaan. Heb je dus kinderen die Speedo wedstrijden zwemmen (volgend seizoen jongens 1999 en meisjes 2000 en later geboren), geef je dan op bij Vera.
Vele handen maken licht werk, als er veel klokkers zijn hoef je in de regel alleen te klokken als je zoon of dochter moet zwemmen. Zwemmers worden echter ouder en dus gaan de klokkers (ouders) mee naar de andere wedstrijden. Hierdoor hebben we nieuwe aanwas nodig bij de jongere zwemmers.
We zoeken 4 ouders, meld je dus aan bij Vera!
Geen Speedo-klokkers = Geen Speedo-wedstrijd volgend seizoen!

Viersen 2010: Geen training op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart

In verband met de deelname van ZPCH aan de internationale wedstrijd in Viersen is er op 19 en 20 maart geen training (en kun je dus lekker uitslapen)

13 maart zwemclinic: Titus Mennen (bondscoach junioren)

In je agenda zetten! Op zaterdag 13 maart komt de Nederlandse Bondcoach van de junioren een gasttraining verzorgen bij ons in het Spectrum.
Er is dan voor iedere zwemmer training van 8:00 – 10:00 uur.
De training voor de masters komt te vervallen.

Let op: sinds 1 januari 2010 aangepaste kleding eisen KNZB!

Op aandringen van onder meer onze eigen Hollandse Jacco Verhaeren, heeft de internationale zwembond FINA de regels ten aanzien van zwemkleding aangescherpt.
Nieuwe snelle pakken hebben op de Olympische Spelen en verschillende Kampioenschappen voor een enorme record-regen gezorgd. Om er voor te zorgen dat je wint omdat je de beste bent en niet omdat je het beste pak hebt, zijn de regels aangescherpt.
Kijk voor de exacte regels op de knzb site. In het lijstje met reglementen onder D vind je de kledingeisen.
LET OP: Dit gaat niet alleen over de hele dure superspeciale haaienhuid pakken, maar ook over de lengte van de broekspijpen van je zwembroek of badpak.

Namens de commissie wedstrijdzwemmen
Giel Hermans