Uitbreiding trainingsmogelijkheden seizoen 2009/2010

Voor een aantal zwemmers is de verslaving om te trainen zo groot dat zij meer willen trainen dan ZPCH kan bieden in groepsverband. Aan het einde van vorig seizoen hebben we al kort verteld hoe wij erin zijn geslaagd om meer te kunnen trainen op individuele basis met ondersteuning van de trainersstaf en een aantrekkelijk tarief.

Uiteraard gebeurt dit niet zonder begeleiding, daarom bekijken we samen met zwemmers of dit geschikt is. Indien je deelneemt zal – voor je eigen gezondheid – ook gevraagd worden een trainingslogboek bij te houden. Met dit logboek kan de trainersstaf bijhouden of de trainingen het gewenste effect bereiken en blessures en overtraining voorkomen.

Intussen zijn 4 zwemmers gestart met deze optie. Wil jij ook? Neem contact op met Sjaak Kagchelland. De trainersstaf zal dan bekijken of het past in je ontwikkeling om zelfstandig extra te trainen.

Hódmezövásárhely (Hongarije) – poging 2

Vorige nieuwsbrief meldden we al dat wij een uitnodiging hebben gekregen van de Vereniging Oost West Kontakten om met een aantal zwemmers mee te reizen met een sportdelegatie van de gemeente Haarlemmermeer.

In deze uitnodiging bleken de leeftijden niet helemaal goed te zijn opgenomen, hierdoor hebben we een aantal zwemmers helaas moeten teleurstellen. Intussen hebben we de juiste leeftijden doorgekregen en opnieuw 8 ZPCH-ers geselecteerd die op deze internationale wedstrijd kunnen starten. De betreffende zwemmers zijn inmiddels opgegeven!

Ledenwerfactie 2009!

Ook dit seizoen zijn we weer op zoek naar nieuwe leden.
Elk lid dat t/m december 2009 iemand WZ-lid maakt (die dit ook blijft tot einde van het seizoen) krijgt  EUR 10,00 per nieuw lid. Bovendien krijgt degene die de meeste leden heeft aangemeld aan het einde van het seizoen een I-Pod Nano. NB: Zorg ervoor dat het lid jouw naam op het inschrijvingsformulier zet, dan pas telt de aanmelding mee!

Heb je op school van iemand horen zeggen dat ie gaat stoppen met: ballet, voetbal, tennis, karate enzovoort???? Dan willen ze vast iets nieuws proberen en gaan zwemmen!
Vraag eens goed rond op school en bij je vriend(inn)en of ze ook willen zwemmen, jij weet in elk geval al hoe leuk het is! 

Vertrouwenspersoon gezocht

Afgelopen seizoen heeft Betty Jonker na vele jaren aangegeven het stokje als vertrouwenspersoon te willen doorgeven. Betty vanaf hier: dank je wel voor je goede zorgen de afgelopen jaren!

Voor deze rol zoeken we een ouder die regelmatig komt kijken naar trainingen en wedstrijden.
Interesse of vragen? Laat het ons weten!

Nieuwe Flipperbeheerder

Na vele jaren van trouwe dienst heeft Anja van de Velde de taak van het flipper-ruil-systeem van Hennie Poldervaart overgenomen. Dank je wel Hennie! En veel succes Anja!

Grote clubactieloten

Er worden weer Grote clubactieloten verkocht!!
Ze zijn zo’n twee weken geleden uitgedeeld en verschillende lijsten zijn al weer terug.

Maar we zijn er nog niet natuurlijk! De beste 3 verkopers kunnen weer rekenen op een leuke prijs! Wie biedt er meer!?!

Inleveren lotenlijsten uiterlijk op 17 oktober.

Incassorun september vertraagd

De incassorun van de contributie komt later dan gepland. Dit komt door een nieuwe opzet in de ledenadministratie, uiteindelijk levert dit de penningmeester en secretaris meer gemak op. Het vraagt echter wel wat meer inregelwerk.

Enquête – Profielwerkstuk Sylvia Oudshoorn

Deze maand ontvangen jullie bij de nieuwsbrief een enquête over McDonalds bezoek. Sylvia gaat met haar klasgenoten met de resultaten haar profielwerkstuk maken. Als je mee wilt doen vul dan de enquête in en lever deze in bij Sylvia uiterlijk zaterdag 10 oktober.