Nieuwsbrief september 2010 – Wedstrijdzwemmen

Kalender

woensdag 1 sept Eerste training seizoen 2010/2011 het Spectrum, Hoofddorp 17.00u
zondag 26 sept Driekamp FTZ de Meerkamp, Amstelveen 16.00 u
zondag 3 okt KNZB Zwemcompetitie deel 1 de Estafette, Nieuw-Vennep 13.00 u
dinsdag 5 okt Eerste zaaltraining! Kay Munk, Hoofddorp 18.30u
zondag 10 okt Speedo deel 1 de Waterlelie, Aalsmeer 14.30 u
zondag 17 okt LAC 1 het Spectrum, Hoofddorp 07.00 u
zondag 7 nov LAC 2a het Spectrum, Hoofddorp 07.00 u

2010/2011: wedstrijdzwemmen wordt digitaler!

Om papier, inkt en ook onze (vrije) tijd te besparen gaan we meer gebruikmaken van email om met jullie te communiceren.

Vanaf dit seizoen ontvangt iedereen de wedstrijduitnodigingen en nieuwsbrieven per
email.

Daarnaast kun je je voortaan digitaal inschrijven voor de Driekamp. Je ontvangt een email met een link van Vera, volg deze link naar het invulformulier, kies de afstanden die je wilt zwemmen en verzenden maar! Je ontvangt daarna (per email!) de gewone vertrouwde uitnodiging met alle gegevens, als de inschrijving compleet is. De eerste digitale inschrijving kun je begin september verwachten!

Is je email adres nog niet bekend of wil je niet alleen het adres van je vader of moeder in het bestand maar daarbij ook je eigen mailadres (of andersom); geef je adres dan door aan Vera.

Let op trainingstijden maandag en zaterdag selectie!

We hebben de zaterdagochtend training van de selectie uitgebreid met een half uur, op zaterdagochtend gaat de selectie voortaan van 7:30 – 9:00 uur trainen en op maandag van 18:30 – 20:00, beide 1,5 uur dus!

1e deel contributie inning september + kosten zaaltraining

Administratief gezien was het voor de penningmeester onbegonnen werk om de zaaltraining apart in de contributie te verwerken. Dat meevallertje was jullie de afgelopen 2 seizoenen vast al opgevallen… Maaaaar met ingang van het nieuwe seizoen maken we gebruik van een nieuw systeem voor de ledenadministratie waarin dit wel kan…

De kosten voor de zaaltraining worden apart geïnd na de 1e reguliere contributie inning in september.

Lange AfstandsCompetitie

Op 17 oktober starten de LAC wedstrijden weer, altijd weer een mooie uitdaging om je grenzen te verleggen; lekker vroeg op, een flinke afstand zwemmen en goed tellen!
Omdat er nog wel eens vragen zijn over de LAC medaille op het eind van het seizoen, hierbij nog eens kort de regels om in aanmerking te komen voor de medaille:
Je mag één LAC missen in het seizoen, maar de eerste LAC wedstrijd moet je in ieder geval wel meezwemmen.
Je mag gerust minder LAC wedstrijden zwemmen, je krijgt dan alleen geen medaille, maar dat hoeft natuurlijk geen reden te zijn om helemaal niet te komen !

Viersen + Competitiewedstrijden

Ook dit jaar is het weer de bedoeling om de wedstrijd in Viersen mee te maken, ieder jaar is het weer een mooi zwemfestijn met massa’s medailles en ook nog eens vele PR’s.
Omdat plaatsen nog wel eens beperkt kunnen zijn en het voor onze vereniging heel belangrijk is dat we goede competitiewedstrijden zwemmen, willen we dit jaar een voorwaarde stellen aan deelname voor Viersen.
We vragen van je dat je in elk geval alle Competitiewedstrijden meegezwommen hebt. Dus mis je een Competitiewedstrijd dan loop je het risico dat je niet mee mag naar Viersen.
Er zijn slechts 5 Competitiewedstrijden in een seizoen en de data zijn al bekend, dus
probeer er rekening mee te houden!
Dank je wel!

Grote clubactie

De Grote Clubactie komt er weer aan! Bedenk vast aan wie je allemaal loten kunt verkopen.
De beste 3 verkopers kunnen weer rekenen op een leuke prijs! Wie biedt er meer!?!

Hulp nodig

Alle activiteiten van ZPCH en in het bijzonder wedstrijdzwemmen zijn mogelijk omdat verschillende mensen in hun vrije tijd van alles regelen, doen, bedenken enzovoort.
Heel veel mensen dragen al hun steentje bij, de een is klokker, de ander trainer, weer een ander doet de ledenadministratie en dan vergeet ik nog een heleboel. Toch zijn we nog op zoek naar extra hulp om het vele werk wat eerlijker te verdelen. Op dit moment zoeken we heel expliciet naar:

  • klokkers (het bekende recept, hoe meer klokkers er zijn hoe minder vaak je hoeft en je kunt natuurlijk je eigen kind zien zwemmen!)
  • extra ondersteuning bij het wedstrijdsecretariaat (ideale zelf in te delen werkzaamheden, die thuis uitgevoerd kunnen worden)

Namens de commissie wedstrijdzwemmen
Giel Hermans
023 – 89 233 55