Bronzen medailles voor de age 1 op de interregio

Zaterdag 14 mei was dé dag voor de sporters van de age 1. Een heel jaar getraind voor de 1e uitvoeringenwedstrijd van het seizoen. En, voor deze sporters, ook de eerste echte uitvoering op een landelijke wedstrijd. Een mooi meetmoment om te kijken waar de groep staat ten opzichte van de rest van Nederland en een mooie voorbereiding op de synchrobeat.

Groep behaald een bronzen plak

De groep bestaande uit Feline, Sofia, Yra, Zora, Alyssa, Anna en Fay hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om een goede uitvoering te zwemmen. En dit harde werken is beloond. Met 52,5333 punten mochten ze aan het einde van de wedstrijd een bronzen medaille ophalen.

Duet behaald een 3e plaats

En ook het duet van Feline en Sofia en reserve Yra zwommen het beste wat ze op dat moment konden. De 56,7667 punten die ze behaalden voor de uitvoering was genoeg voor een 3e plaats.

Feline behaald 8e plaats met solo

Bij de solisten was een enorme concurrentie. Hierdoor moest Feline genoegen nemen met een 8e plaats. Feline scoorde 55,4667 punten. Genoeg geleerd en gezien om te verbeteren.

Bekijk alle uitvoeringen op ons YouTube kanaal