Samen gaan we voor goud, ieder op zijn eigen niveau.

De wedstrijdsporters van ZPCH synchroonzwemmen doen al jaren mee aan de Nederlandse top. Ook levert ZPCH sporters aan de Nationale Selectie. In september 2017 heeft ZPCH Synchroonzwemmen van de KNZB de status “Talentvereniging” gekregen. Dit betekent dat de afdeling goede faciliteiten heeft om talentvolle sporters op te leiden tot topsporters.

Maar niet alleen topsporters vinden hun plek binnen de afdeling. Ook sporters die minder talentvol zijn, maar synchroonzwemmen superleuk vinden om te doen, krijgen alle ruimte om hun sport te beoefenen.

De afdeling synchroonzwemmen staat voor samenwerking, plezier, gezelligheid, prestatie, sportiviteit en actief. Samen gaan we voor goud, ieder op zijn eigen niveau.

Naast dat we heel veel uren trainen doen we ook veel gezellige activiteiten, zowel in het water als op de kant. Zo starten we elk seizoen met een gezellig FUNkamp, hebben we leuke trainingen rond sinterklaas en kerst, een nieuwjaarsborrel, gezellige seizoensafsluiting, sponsorzwemmen, demonstraties en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wil je nog meer weten? Klik hieronder op “Meer info” en bekijk de rest van de site.

Meer info