Nieuwsbrief september

Beste Zwemvrienden,

Het seizoen is weer in volle gang. Afgelopen weekend is de eerste Minioren/Jeugdwedstrijd weer gehouden en binnenkort is de LAC en vervolgens de eerste ronde van de Zwemcompetitie. Hieronder volgt weer een bomvolle Nieuwsbrief.
Nieuwe trainers
Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, staan er 3 nieuwe trainers aan de badrand. Kay Gerken is een zeer ervaren trainster en afkomstig uit de VS. Onlangs is zij met haar man verhuisd naar Amsterdam, Ze spreekt (nog) geen Nederlands, dus de zwemmers kunnen direct hun Engels ophalen! Kay, a very warm welcome to you!
Tristan Kroon geeft sinds dit seizoen op de zaterdag training aan de Instroom.
Bas Eelzak volgt voor zijn opleiding aan de Johan Cruijff Academy een stage bij ZPCH.
Tristan en Bas, heel veel succes en plezier!
Fijn dat jullie het trainersteam komen versterken!
Informatiebijeenkomst voor (ouders van) nieuwe leden
Op zaterdagochtend 29 september is er van 8.30-9.00 uur een bijeenkomst voor ouders van leden die het afgelopen of dit seizoen bij ZPCH zijn gestart. Paula en ik zullen van alles uitleggen over wedstrijdzwemmen. Uiteraard kan je ook vragen stellen. Vooraf opgeven is niet nodig. De bijeenkomst is in de juryruimte in het 8 banenbad van het SKWA.
Incasso contributie 
Eind deze maand wordt de maandcontributie weer geïncasseerd. Bij een aantal leden zal de contributie afwijken van de vorige maand. Dit komt doordat zij meer uren per week zijn gaan zwemmen. Vragen over de contributie kunt u stellen via WZ-ledenadministratie@zpch.nl.
3 uur van het SKWA
Noteer alvast in je agenda: 13 oktober van 7.00-10.00 uur is de 3 uur van het SKWA als opvolger van de 3 uur van Nieuw Vennep. Op veler verzoek is het deze keer dus in het binnenbad. Verder zijn er nog wat wijzigingen doorgevoerd. Iedereen kan meedoen en kiezen voor 1,2 of 3 uur zwemmen. Verder mogen de Masters, de Instroom en de Gevorderden als estafette-team meedoen.
De 3 uur is een sponsorwedstrijd waarbij het de bedoeling is om je als zwemmer door de famile/vrienden te laten sponsoren. De minimale bijdrage per zwemmer bedraagt € 10,-. De opbrengst wordt door de vereniging gebruikt om materialen aan te schaffen die de zwemmers kunnen helpen bij het verbeteren van hun techniek en/of prestaties. Meer informatie volgt binnenkort in de uitnodiging.
Pas-ochtend ZPCH kleding
Eind vorig seizoen zijn we overgestapt op nieuwe ZPCH kleding. Op zaterdag 13 oktober is er van 8.30-10.30 weer een pas-ochtend. Ook deze keer zullen er weer mooie aanbiedingen zijn. De kleding zal te bewonderen (en te passen) zijn naast de tribune van het 8-banenbad.
Activiteitenkalender
27,28,29 september      Worldcupwedstrijden in Eindhoven
29 september               informatiebijeenkomst nieuwe leden, 8.30-9.00 uur
29 september               koffie drinken met De Masters
13 oktober                   pas-ochtend voor ZPCH kleding 8.30-10.30 uur
13 oktober                   3 uur van het SKWA
26 t/m 28 oktober         Trainingsweekend in Zeist (uitnodigingen zijn verstuurd)
10 november                Schoolzwemkampioenschappen voor basisscholen uit                                     de Haarlemmermeer
De zwemwedstrijden zijn te vinden op de website onder wedstrijdzwemmen
Nieuwe leden
De afgelopen weken hebben veel zwemmers zich aangemeld als nieuw ZPCH-lid van onze afdeling:
– Ruben de Vriend
– Sofie de Vriend
– Jordy Theuns
– Ruben Deenen
– Lucas Schouten
– Annemieke van Dongen
– Konrad Rutkowski
– Karol Rutkowski
– Vera Eveleens
Iedereen heel veel succes en plezier bij onze mooie club!
 
Verjaardagslijst
In oktober zijn jarig:
– Sander Nijhof           6 oktober
– Arjan Hoogeveen    13 oktober
– Linou van Kampen  13 oktober
– Ruben van Deenen  25 oktober
– Tineke van Diggelen 25 oktober
– Thomas Vastenhout  31 oktober

Alvast gefeliciteerd en maak er een mooie dag van!

Koffie drinken Masters
Net als vorig seizoen is er ook dit jaar iedere laatste zaterdagtraining van de maand het inmiddels fameuze koffie drinken met De Masters. Alle Masters zijn rond 10.15 van harte welkom om (op eigen kosten) gezellig wat te drinken in het restaurant van het SKWA. Geld hoef je niet mee te nemen, een Tikkie werkt prima! Leuker kunnen we het niet maken……..;-)
Tot zover weer de Nieuwsbrief. Namens de Zwemcommissie wens ik iedereen veel plezier en succes!
Nico Zwinkels 

ZPCH Wedstrijdzwemmen

logo

Geef een reactie