Synchroonzwemmen 2e op NK Vrije Combinatie

Zaterdag 11 juni tijdens de NK Vrije combinatie hebben de synchroonzwemsters van ZPCH voor de 3e keer dit jaar zilver behaald op het NK. Na het NK senioren en de NJK was het dit keer de vrije combinatie van junioren en senioren die het zilver bemachtigden.

De vrije combinatie is een uitvoering waar bij 10 sporters aan de start verschijnen. Deze zwemmen een combinatie van solo’s, duetten, trio’s en stukken waarbij bijvoorbeeld 8 of alle 10 de sporters meedoen. Een spectaculair afwisselend onderdeel met veel acrobatiek, waarbij continu iets te zien valt.

Geen voorrondes bij dit NK. Het is een directe finale en alle ingeschreven ploegen doen mee. ZPCH kwam als 5e van de vijftien ploegen aan de start, maar geen enkel team maakte het onze sporters echt moeilijk. Behalve de winnaars uit Capelle natuurlijk.

In het team zwommen Kim Deiman, Alexia Muresan, Merit Braakhuis, Gioia Captijn, Madeleine Regtering, Silke Burger, Femke Vos, Ilse de Heij, Marin Hokke en Eline Braakhuis.

De volledige uitslag vind je hier.