Zilver en brons op de miniregio uitvoeringen

Onze allerjongste sporters zwommen op 4 juni hun belangrijkste wedstrijd van het jaar, de miniregio uitvoeringen. Het hele jaar is er naar deze wedstrijd in Amsterdam toegewerkt. Door corona was het een aantal jaar niet mogelijk om wedstrijden te zwemmen, dus voor iedereen was dit een nieuwe ervaring.

Met mooie make-up, haren in de gelatine en schitterende glitterpakken kon deze middag bij voorbaat al niet meer stuk. Dat er ook nog een bronzen en een zilveren medaille mee naar huis ging, maakte het feest compleet.

De complete uitslagen lees je hier.

Zilver voor het duet met en zonder basishoudingdiploma

Nog maar pas begonnen met deze sport, voor het eerst een wedstrijd en dan ook nog als allereerste moeten starten. Geen enkel probleem voor Liv Dolieslager en Feline Doeswijk. Ze zwommen een keurig duet alsof ze dit al jaren deden. En dit duet werd beloond met een zilveren medaille.

Brons voor de groep met en zonder balletbeendiploma.

Al een beetje ervaring, maar ook voor het eerst op een uitvoeringenwedstrijd. Anna Blinkove, Ulian Dronova, Veronika Nikulina, Yvaine IJsselmuiden, Jasmijn Korenwinder, Jolie Nieuwkamer-Sanchez en Mahasri Gunabalan deden het prima met hun groepsnummer. Dat vond de jury ook en met 35,000 punten behaalden ze een bronzen medaille.

Vierde plaats voor de groep met en zonder basishoudingdiploma

Nog helemaal onervaren maar wat zagen ze er mooi uit. We hebben genoten van de groep van Madison Root, Elize Mars, Olena Khokhla, Bibi van Amerongen, Jette Blum en Malika Malki. Helaas net niet genoeg punten voor een medaille, maar wel een hele mooie 4e plaats en een mooie ervaring erbij.

Vierde voor de groep met en zonder zeilbootdiploma

Deze groep had een beetje pech. Onverwachts moesten ze met 4 sporters aan de start verschijnen i.p.v. met 5. Maar ze lieten zich niet uit het veld slaan. Joulze-Jolie Hendrikse, Jill Neerincx, Mila Koekkoek en Sarah Ising deden wat ze geleerd hadden. Prima gedaan en een mooie 4e plaats was het resultaat.

Alle uitvoeringen zijn te bewonderen via ons YouTube kanaal.