Knappe prestaties op de limietenwedstrijd Amsterdam

Zaterdag 27 november was er weer een limietenwedstrijd in Amsterdam. Weer een mooie kans op limieten voor de NK’s en natuurlijk voor eremetaal. Het was nog even spannend of de wedstrijd door kon gaan, maar gelukkig konden we nog. En we gingen niet voor niets; 3x goud, 1x zilver, 1x brons, 4 diploma’s en 10 NK limieten was het resultaat.

Feline Neerincx scoort goud bij de age 1

Bij de age 1 was het goud voor Feline Neerincx met 57,4038 punten. Yra van den Boogaard behaalde heel knap het zilver met 50,9296 punten. Sofia Harrisson kwam net te kort voor eremetaal en moest genoegen nemen met een 4e plaats. Alyssa, Zora, Sofia, Yra en Feline behaalden hun 2e limiet voor de synchrobeat en stelden daarmeen hun deelname zeker.

 • 1e plaats: Feline Neerincx
 • 2e plaats: Yra van den Boogaard
 • 4e plaats: Sofia Harrison
 • 7e plaats: Zora Pol
 • 10e plaats: Alyssa Righarts
 • 14e plaats: Anna Pouwels

In de B-categorie deden Amal, Vera, Astrid en Myrthe mee. Voor hun was dit de eerste grote wedstrijd na de aanloop. Een hele nieuwe ervaring en zwemmen op een heel ander niveau. Veel gezien en veel geleerd en lekker weer gaan trainen voor de volgende wedstrijd.

 • 5e Plaats: Myrthe Hinke
 • 6e plaats: Vera van Burik
 • 10e plaats: Astrid Bloem
 • 14e plaats: Amal Fiqhi

Thyra Elzenga scoort goud bij de age 2

Ook bij de age 2 was er dubbel eremetaal. Het goud was voor Thyra Elzenga en het brons was voor Danique van Straten. Beide sporters hadden al voldaan aan de limieten voor de synchrobeat, net als teamgenoten Eva en Marousja. Voor Lindsey Veldman was dit de eerste wedstrijd na een lange blessure maar zij pakte wel meteen haar 1e limiet. Isabella van Mechellen ging op voor haar age 2 diploma en met succes.

 • 1e plaats: Thyra Elzenga
 • 3e plaats: Daniqe van Straten
 • 5e plaats: Eva Janssen
 • 6e plaats: Marousja Roodenburg
 • 8e plaats: Lindsey Veldman
 • 17e plaats: Isabella van Mechellen en behaalde het age 2 diploma

Chantal Ummels scoort goud bij de junioren

BIj de junioren zetten Chantal Ummels een enorm goede prestatie neer. Voor Chantal was dit de allereerste juniorenwedstrijd. Ze behaalde direct 69,9537 punten. Ook Alyssa Meyer-Gleaves kwam een leeftijdscategorie hoger uit direct 6e. Beide sporters behaalden hun juniorendiploma en hun NJK-limiet. Ook Jaimy van Straten behaalde haar juniorendiploma en NJK-limiet. Ook Jente Hokke, Mette Bos en Marta Podebska voldeden

 • 1e plaats: Chantal Ummels
 • 6e plaats: Alyssa Meyer-Gleaves
 • 7e plaats: Jente Hokke
 • 8e plaats: Marta Podebska
 • 9e plaats: Mette Bos
 • 14e plaats: Jaimy van Straten