Eerste Training

Vanochtend is ZPCH Wedstrijdzwemmen gestart met het nieuwe seizoen. Door Open Water wedstrijden en vakanties was nog niet iedereen aanwezig op de 1ste dag dat alle groepen samen trainen.
In alle groepen deze ochtend waren veel vertrouwde, maar ook een groot aantal nieuwe gezichten te zien. Altijd leuk om onze vereniging uit te breiden met beginners en ervaren sporters.
Niet alleen nieuwe gezichten bij de sporters, maar ook in de trainersgroep. Tristan, die naast zeer ervaren zwemmer nu ook trainer in opleiding is, gaat de jongste zwemmers opleiden om de clubrecords die nu nog op zijn naam staan, te verbreken. Bas, ook een voormalig zwemmer uit de selectie groep gaat zijn stage bij ons lopen en start iets later.
En!!!! Een grote verrassing voor vele van ons, Kay onze nieuwe aanwinst uit Texas waar zij veel ervaring heeft opgedaan met zwemtraining geven en jarenlang een zwemclub heeft geleid. Ze was blij met het warme ontvangst dat ze vanmorgen van trainers, zwemmers en ouders kreeg. Volgende week start ze met een spoed cursus Nederlands en ze hoopt door hulp van iedereen binnen de vereniging snel de taal te leren.
Het was een fijn weerzien en gezellig begin van hopelijk een veelbelovend seizoen.

Geef een reactie