Speedo jaargangfinale Dordrecht

ZPCH was ook dit weekend actief, deze keer reisde we af naar Dordrecht voor de Speedo jaargangfinale. Coach Tristan stond hier vandaag samen met Laurens, Ewan, Roubin, Aimée en Aris. En er is ongelofelijk goed gezwommen, we zijn zelfs met een paar mooie medailles naar huis gegaan!

Laten we beginnen bij Laurens, hij opende deze dag met een 100m schoolslag, hij stond als 22e ingeschreven, maar eindigde op de 12e plek. Hij was daarna een beetje moe en de 200m vrije slag ging wat minder, maar hij wist zich later in de middag weer goed op te pakken en zwom net boven zijn PR op de 100 vlinder.

Op de 100 schoolslag begon ook Ewan. Hij eindige na een spannende race als 3e! Ook straalde hij op de 100m rugslag en eindigde in de middag 14e op de 100 vlinderslag. Richting het einde van de wedstrijd mocht hij zelfs nog meedoen met het koningsnummer: de 100m vrije slag, waar hij twee plekken omhoog is gekropen in de ranglijst.

Roubin begon haar dag met een gouden medaille op de 100m schoolslag. Later die ochtend mocht ze ook nog een zilveren medaille meenemen na haar geweldige race op de 100m vlinderslag. Dat waren voor Roubin nog niet genoeg medailles want op de 200m wissel werd ze derde en kreeg nog een bronzen erbij! Ze sloot haar dag af met een kleine PR op de 100m vrije slag.

Aimée zwom vandaag 1 keer en haar dag begon op de 100m schoolslag, ze had net geen PR maar schoof wel al meteen een plek omhoog in haar ranglijst.

Ook Aris mocht vandaag een keer zwemmen, hij deed dat tijdens de 50m vlinderslag. Hij ging 3 plekken omhoog in zijn ranglijst en zwom maar liefst 12,5 seconden PR.