Laatste limieten behaald op limietenwedstrijd

Zaterdag 16 april tijdens de limietenwedstrijd in Alkmaar zijn de laatste limieten behaald voor de Synchrobeat. De Synchrobeat is het NK onder 12 jaar en onder 15 jaar en wordt gehouden op 11 en 12 juni in Den Haag. Om aan het NK deel te nemen moeten sporters 2x een bepaald puntenaantal zwemmen tijdens een techniekwedstrijd. De complete uitslag lees je hier op de website.

Fay behaald felbegeerde 2e limiet

Nog maar een paar maanden neemt ze deel aan de wedstrijdploeg en daardoor had ze maar 2 kansen om 2 limieten te halen. Vorige maand in Utrecht voldeed Fay van den Bosch voor de 1e keer aan de eis van 44.000 punten. In Alkmaar liet ze zien dat het geen toeval was en voldeed opnieuw aan de limiet.

Amal Fiqhi ging niet op voor een limiet, maar wilde wel heel graag voldoende punten scoren voor het felbegeerde age 1 diploma. En dit deed ze ruimschoots. Zat ze er vorige maand nog een punt onder, nu zwom ze ruim 2,5 punt boven de diplomaeis.

Nog meer succes bij de age 1, want Feline Neerincx behaalde met 58,0092 punten een zilveren medaille.

 • 2e plaats Feline Neerincx
 • 4e plaats Yra van den Boogaard
 • 5e plaats Sofia Harrison
 • 6e plaats Zora Pol
 • 7e plaats Alyssa Righarts
 • 11e plaats Fay van den Bosch
 • 13e plaats Anna Pouwels

Goud, zilver en brons bij de age 2

In de categorie age 2 was complete podium groen gekleurd. De gouden medaille was met 69,7109 punten voor Chantal Ummels. Het zilver was voor Alyssa Meyer-Gleaves met 66,2312 punten. En het brons was dit keer voor Ninthe van Riemsdijk met 62,6360 punten. die clubgenote Thyra Elzenga net voor bleef.

 • 1e plaats: Chantal Ummels
 • 2e plaats: Alyssa Meyer-Gleaves
 • 3e plaats: Ninthe van Riemsdijk
 • 4e plaats: Thyra Elzenga
 • 8 plaats: Marousja Roodenburg
 • 9e plaats: Eva Janssen
 • 16e plaats: Lindsey Veldman