Feline Neerincx vierde op de interregio age 1

Zaterdag 11 december was de landelijke interregio age 1 in Zwolle. Het was een andere wedstrijd dan normaal. Maar 3 juryleden in plaats van 5, waardoor alle cijfers ineens meetellen. Juryleden op 1,5 meter afstand van elkaar en omdat de wedstrijd in 2 groepen verdeeld was, waren er ook nog eens weinig deelnemers in het bad.

Het meest lastige was misschien wel dat de coaches op de tribune moesten blijven. Zowel voor de coaches als voor de deelneemsters. Ineens moet je de hele wedstrijd zelf doen en is er niemand om iets aan te vragen. Toch ging het enorm goed, geen rare fouten gemaakt en iedereen was op tijd bij het panel

Door de coronamaatregelen was trainen door de weeks niet mogelijk en daardoor was de wedstrijdvoorbereiding niet ideaal. Maar we zijn heel blij met deze resultaten. Veel geleerd en hier kunnen we weer mee verder.

  • 4e plaats: Feline Neerincx met 57,1972 punten
  • 7e plaats: Yra van den Boogaard met 53,5869 punten
  • 9e plaats: Sofia Harrison met 52,7841 punten
  • 14e plaats: Zora Pol met 49,7887 punten
  • 35e plaats: Alyssa Righarts met 44,3004 punten
  • 48e plaats: Anna Pouwels met 41,2630 punten

De volledige uitslag staat hier.