Wederom succes op limietenwedstrijd

Zaterdag 26 maart heeft een kleine delegatie van ZPCH meegedaan aan de limietenwedstrijd in Utrecht. Terwijl de rest van de wedstrijdgroep op trainingskamp in Zeist was, deden de 9 ZPCH sporters wat extra wedstrijdervaring op

Voor Fay, Eliza en Liza was het de eerste wedstrijd in de age 1 categorie. En alle drie voldeden ze direct aan de eis van 44.000 punten voor het age 1 diploma. Voor Fay was het dubbel feest want ze haalde ook haar 1e limiet voor de Synchrobeat. Liza en Eliza kunnen zich gaan opmaken voor de age 2.

Ook Anna behaalde voldoende punten voor een limiet voor de synchrobeat. Voor haar is het haar 2e limiet en daarmee stelt ze deelname zeker. Zora en Alyssa waren al zeker van deelname aan de synchrobeat. Zij gebruikten deze wedstrijd om wat meer ervaring op te doen.

Myrthe en Vera behaalde ook voldoende punten voor het age 1 diploma. Myrthe deed het zelfs zo goed dat ze een gouden medaille in de B-categorie won. Amal liet een enorme verbetering zien en zit heel dicht op het behalen van het diploma.