Nieuwe train(st)ers gezocht

De afdeling synchroonzwemmen bij ZPCH staat voor samenwerking, plezier, gezelligheid, prestatie, sportiviteit en actief. Samen gaan we voor goud, ieder op zijn eigen niveau.

Voor het bereiken van deze doelen zijn wij op zoek naar enthousiaste train(st)ers die ons team kunnen versterken!

Heb jij altijd met veel plezier training gegeven? Heb je zelf gezwommen en wil je jouw kennis overdragen op andere sporters? Of heb je een turn, ballet of ritmische gymnastiek achtergrond en zou je meer willen leren over synchroonzwemmen? Dan zoeken wij jou!

Onze trainingen zijn op dinsdagavond van 17:00 – 20:00 uur (in SKWA – Hoofddorp), op woensdagavond van 17:00 – 20:00 uur (in SKWA – Hoofddorp), op vrijdagavond van 17:30 – 20.00 uur (in De Estafette – Nieuw-Vennep en op zaterdagmiddag van 14:30 – 17:00 uur (in SKWA – Hoofddorp).

Wij hebben de volgende leeftijdsgroepen:

  • Aanloop
  • Age I tot 12 jaar
  • Age II van 12 tot 15 jaar
  • Junioren van 15 tot 18 jaar
  • Senioren 18 +

Welke leeftijdscategorie het beste bij je past is natuurlijk bespreekbaar.

ZPCH synchroonzwemmen draait al jaren mee op het hoogste niveau in Nederland. Daarnaast maken enkele van onze sporters deel uit van de nationale selectie synchroonzwemmen. We hebben een goed contact met de KNZB en de bondscoaches. Om ons programma te ondersteunen werken we samen met het High Performance Center van Fysio CURA Plaza.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met André Burger via commissie@sz.zpch.nl