Na een paar weken trainen was op zaterdag 1 oktober de eerste kans voor het behalen van NK limieten. En hier werd gretig gebruik van gemaakt. Met 4x goud, 3x zilver, 2x brons, 7 diploma’s en 22 limieten kunnen de ZPCH-coaches alleen maar tevreden zijn.

12e Marlinka Grundell
16e Jente Hokke
19e Jaimy van Straten

Groen podium bij de junioren

Bij de junioren was er een mooi groen podium. Met goud voor Chantal, zilver voor Alyssa en brons voor Ninthe. Kathelijne en Thyra behaalden met een respectievelijke 4e en 5e plaats hun juniorendiploma. En ook Eva eindigden in de top van het klassement.

Nieuwelingen behalen allemaal de NK-limiet

Voor de age 2 sporters was het ook een succesvolle wedstrijd. Met goud voor Danique en brons voor Joëlle was ook dit podium voornamelijk groen gekleurd. Feline, Sofia, Yra en Zora behaalden op hun 1e age 2 wedstrijd direct het diploma. Voor Liza helaas een “0” score waardoor zij net geen limiet behaalde. Maar dat komt zeker de volgende keer.

Goud voor Alyssa Righarts bij de age 1

Onze allerjongse sporters moesten duidelijk nog wennen aan dit niveau. Maar ze deden het uitstekend op hun allereerste wedstrijd op dit niveau. En met goud voor Alyssa en zilver voor Fay was er een mooi podium. Ook Anna behaalde een zilveren medaille in de B-categorie. Anna is een jaartje te oud om in de A-categorie uit te mogen komen.